LIFE // Den gode veninde

9 julegaver til hende – for UNDER 200kr

9-gaver-til-hende

Hej derude! Der har været stille her på mkay i et stykke tid, men nu får i en julegave-guide til fede gaver under 200kr. Om det er til din nære bekendte eller “fra mig til mig” så er julen gavernes tid, og hvis man kan glæde nogen uden at gå bankerot så er det vel ekstra godt!! Man kan aldrig gå galt i byen med et gavekort til f. eks. Magasin eller Message – men hvis man vil give en gave der er lidt mere personlig så er det ikke altid lige let at udtænke den perfekte gave. Her er 9 gaver til hende for under 200kr, jeg håber kan hjælpe.

cropped-IKON.jpg

1. Tørklæde i “houndstooth jacquard” | 179,00kr

Zara har de blødeste tørklæder i god kvalitet til en overkommelig pris! Fra 129,00-199,00kr med en masse forskellige print er der masser at vælge ud fra – man kan helt sikkert finde et der passer lige præcis til den person man skal købe gave til.

cropped-IKON.jpg

2. Korres The Absolute Bergamot Pear Collection | 220,00kr ~ 154,00kr

Denne gaveæske er lige nu på tilbud og kan købes på Asos. I gaveæsken er der en body milk, håndcreme og shower gel alle med en duft af pære. Gaveæsker er altid gode gaver at give hvis folk ikke har specifikke ønsker og man kan i hvert fald altid bruge en håndcreme!

cropped-IKON.jpg

3. Lime Crime Velvetines Liquid Lipstick – Teddy Bear | 135,00kr

Liquid Lipsticks fra Lime Crime er i min mening nogle af de bedste på markedet – for evt. ikke-makeup-entutiastr så er liquid lipsticks altså flydende læbestift som tørrer ind til et matte finnish og som holder langt bedre og i længere tid end lipgloss og læbestifter. Lime Crime findes i mange forskellige farver og er lige nu på tilbud på Asos. På billedet ses farven “Teddy Bear” som er en klassiker som ville passe manges smag.

cropped-IKON.jpg

4. LUSH Popcorn Lip Scrub – Popcorn | 48,41kr

Her er en meget brugbar gave til vinterens tørre læber! Lip scrubben er lavet af simple ingredienser og er derfor spiselig, den fås i forskellige smage som f. eks. “Popcorn” og “Bubblegum” fra det engelske site LUSH.

cropped-IKON.jpg

5. NA-KD TREND Rib Cropped Split Sleeve Top | 165,85kr

Denne lækre crop top fra NA-KD fåes i sort, grå, tan og pink som vist på billedet. Prisen er vældig overkommelig og detaljen med de splittede ærmer gør den lidt ekstra fed – en gave jeg gerne selv ville modtage!

cropped-IKON.jpg

6. Zero Gravity Embroidered Gather 6/6S Case | 220kr

Jeg ved godt jeg skrev “under 200kr” – men personligt ville jeg gerne betale de 20kr ekstra for dette virkelig flotte cover, hvis det kunne glæde en sød veninde. Zero Gravity har desuden cases imellem 110-220kr på Asos lige nu til både iPhone 5, 6 og 7.

cropped-IKON.jpg

7. Zara skuldertaske med detalje | 159,00kr

Piger kan altid bruge flere tasker, og denne søde taske fra Zara er et godt bud med et enkelt design der alligevel er lidt ekstra specielt med en lille bi på taskens front. Den fås i den stilsikre klassiske sort – men også i den mere modige farve rød.

cropped-IKON.jpg

8. Raunsborg Gaveæske – Body Lotion + Body Shower | 159,20kr

Jim Lyngvilds fantastiske produkter kan købes i flere forskellige gaveæsker i Magasin. Denne gaveæske indeholder en body lotion og en body shower – produkter jeg af egen erfaring bestemt vil anbefale. Samtidig er det en gave du både kan give til din lillesøster eller til din farmor – den har ingen aldersgrænse!

cropped-IKON.jpg

9. CLEAN On The Go Gaveæske | 100kr

Dette må være den mest fantastiske gaveæske der kan fås i Magsin for kun 100kr! Ligeledes kan man få en større udgave til 200kr, med forskellige roll-ons der er super nemme at have med på farten. CLEAN har mange forskellige dufte og jeg tror bestemt at der er noget for alle – derfor er pakker med små prøver ekstra gode, så man kan finde ud af hvilke dufte man bedst kan lide!

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // Den gode veninde