MAKE-UP // Lime Crime - Livin on a Prairie

LIFE // LALALAB.

life-lalalab

LALALAB. er en app hvor man kan få printet sine egne billeder i forskellige former. Man kan lave en fotobog, printe billeder i forskellige formater, lave en fotokalender, magneter til køleskabet, plakater med foto-kollager, få lærred med print og købe det klassiske foto i ramme – alt dette kan gøres over deres hjemmeside. Udover dette kan man igennem appen også lave alt foroven inklusiv sit eget iPhone cover, få printet billeder på aluminiums-plader og lave sine egne visitkort. Appen fås både igennem App Store og Google play og er meget overskuelig og nem at finde rundt i!

cropped-IKON.jpg

Brug koden PGO6TWVF og få 5 euro = 37,18kr i rabat på dit første køb!!

cropped-IKON.jpg

Der er mange muligheder, og her vil jeg give et par bud på hvad man kan gøre med nogle af tilbuddene. Først og fremmest så kan man printe egne billeder ud til sig selv og som fin væg-dekoration til sit eget værelse. Det kan være man skal på efterskole eller højskole og gerne vil have minder med derhjemmefra, det kan være man bare gerne vil gøre sit hjem lidt mere personligt eller gerne vil have et personligt cover til sin iPhone. De forskellige print kan også bruges som personlige gaver, det kan for eksempel være en fotokalender til bedsteforældrene eller små polaroid billeder til vennerne – billeder er perfekte til at gøre en gave dét mere personlig.

cropped-IKON.jpg

lalalab-polaroid

Polaroid billederne er en af mine favoritter fra LALALAB. og hvis man gerne vil have mange prints i denne type kan man på appen vælge en Lalabox eller en Biggiebox. Lalabox kan indeholde imellem 36 og 48 billeder, imens Biggiebox kan indeholde imellem 80 og 120 billeder. Hvis man skal købe mange billeder kan det betale sig at købe en “box” da man får mængderabat på billederne, i forhold til hvis man køber samme antal over normale print.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-UP // Lime Crime - Livin on a Prairie