MAKE-UP // Lime Crime Velvetines $$ #DOLLARBATTLE $$

MAKE-UP // Lime Crime – Livin on a Prairie

makeup-lime-crime-prarie

Lime Crime er et amerikansk kosmetik-firma der blandt andet laver liquid lipsticks. De har et stort udvalg af forskellige farver – fra nudes til skrigende neon. Alle de produkter jeg har købt fra Lime Crime (og det er en del) har været af høj kvalitet, og specielt deres Velvetines, som deres liquid lipsticks kaldes, holder i lang tid og er nogle af de bedste på markedet efter min mening!

cropped-IKON.jpg

limecrime-livin-on-a-prarie

De 3 Velvetines vi skal kigge på i dag kommer fra “Livin on a Prairie” sættet. Livin on a Prairie indeholder 5 Velvetines som man kan se på billedet herover: Saddle, som er en rødbrun rust farve – Rustic, som er en rød med brun undertone – Wisteria, som er pastel-lilla – Prairie, som er pastel-pink og Thistle, som er en pastel-blå farve med en gå undertone.

Lime Crimes hjemmeside sælges sættet normalt for 100$ = 704,77kr og er lige nu på tilbud for 75$ = 528,58kr. Lime Crime er dog amerikansk, så man skal huske at der kan blive lagt told på pakken, når den når Danmark. 

cropped-IKON.jpg

limecrime-velvetines

De 3 farver som jeg har købt er prairie, rustic og thistle. Prairie er en anderldes farve end jeg normalt bruger, men jeg købte den for at kunne prøve noget nyt af. Rustic er en pæn klassisk rød, som ikke er skrigende, og derfor lidt mere afdæmpet – selvom den selvfølgelig stadig er knaldrød! Med rustic kan man lave en gradient med prairie, altså hvor man laver en “pout-effekt” ved at placere en lysere farve i midten. Thistle er ikke en farve jeg vil gå med til hverdag, men det er en virkelig speciel farve som vil kunne bruges til udklædning og eller som en farverig eyeliner.

cropped-IKON.jpg

Hvis man vil undgå at blive taget i tolden så kan Lime Crime både købes på Asos, Love-Makeup og Beauty Bay. Tjek mit #DollarBattle indlæg ud for at se hvor det bedst kan svare sig for dig at bestille hjem fra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAKE-UP // Lime Crime Velvetines $$ #DOLLARBATTLE $$