TV // Prinsesser fra Blokken

MAKE-UP // Lime Crime Velvetines $$ #DOLLARBATTLE $$

dollarbattle-lime-crime-velvetines

Nu introducerer jeg #DollarBattle! DollarBattle går ud på jeg sammenligner et bestemt produkt og produktets pris på forskellige hjemmesider – så du ved lige præcis hvor det kan svare sig for dig at købe det! For det meste snakker vi altså online-shopping, og det er her at fragten lige pludselig kan ændre markant på den samlede pris.

I første omgang kigger vi på Lime Crime Velvetines Liquid Matte Lipsticks. Lime Crime sælger Velvetines til 20$ = 177,19kr pr. stk. og ryger derfor allerede ud af vores #DollarBattle inden vi overhovedet får kigget på fragt OG evt. told, da Lime Crime sendes fra USA.

I Europa kan Lime Crime købes på henholdsvis Asos, Love-Makeup og Beauty Bay. Hvis du ikke orker at læse en roman om detaljerne omkring de forskellige sider, så hop hen over basic info.

cropped-IKON.jpg

Basic info: Love-Makeup har det største udvalg med 44 velvetines samt en masse andre produkter fra Lime Crime. Her er også den billigste pris pr. stk. på 131,57kr. // Beauty Bay har 21 velvetines til 142,50kr pr. stk. og har udover velvetines også perlees (læbestifter fra Lime Crime). // Asos har kun velvetines, 18 forskellige til 150kr stk.

På tabellen herunder ses basic info omkring fragt og levering.

limecrime-velvetines-fragt

cropped-IKON.jpg

Alle basic info er regnet sammen i en overskuelig tabel ud fra regnestykket: produktets pris * antal stk. + fragt. Tabellen ses herunder.

limecrime-velvetines-dollarbattle

cropped-IKON.jpg

Vinderen af #DollarBattle er altså Beauty Bay!!

Selvom Beauty Bay ikke har den laveste pris. pr. styk, når man ikke regner fragten med, så er det altså her du skal købe dine Lime Crime Velvetines – med mindre du skal have 6 stk., eller flere, på samme ordre – er det Love-Makeup der har den langt billigste pris. Et godt råd er at gå sammen i en gruppe af et par stykker, så man enten kan dele fragten eller komme op på et beløb der giver fri fragt!!

cropped-IKON.jpg

Hvis du finder en side med en bedre pris, eller hvis overstående fakta ændre sig så må du endelig skrive en kommentar – så vil jeg prøve at ændre det hurtigst muligt. Hvis der er andre produkter jeg skal undersøge i #DollarBattle så skriv en kommentar!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TV // Prinsesser fra Blokken