FASHION // Festkjoler fra Oh Polly

TV // Prinsesser fra Blokken

life-prinsesser-fra-blokken

Vi er en stamme af piger, født ind i en rå virkelighed. I kender os som dem der droppede ud, som de vilde piger. Men i vores verden er vi prinsesser. Og når vi mødes og fester, danser vi til virkeligheden forsvinder. Vi har skabt vores eget kongerige, med vores egne regler. Sådan er det, i vores stamme.

cropped-IKON.jpg

DR3 har nu afsluttet deres 4 afsnit af Prinsesser på Blokken. Kom tæt ind på livet af en håndfuld djævleø’s beboere. Alderen rækker fra 16-25, men ville du kunne spotte hvem der er hvad, hvis ikke du fik det af vide? Disse piger har ben i næsen, men på en og samme tid, er de så usikre at de skal gemme sig bag en facade af make-up, fester og euforiserende stoffer. Før du dømmer pigerne, så se afsnittene og tænk over hvorfor de piger lige præcis befinder sig det sted i livet hvor de er nu – svigtet af voksne, forældre, kommuner, skoler og flygtet ud i deres egen verden. De har ikke lært bedre og de har overlevet med hjælp fra dem selv, så i stedet for at dømme og hakke ned – hvorfor så ikke tænke hvor fantastisk det er at de alle er her endnu og prøver på at bryde ud af deres fortid.

cropped-IKON.jpg

LINK TIL AFSNIT 1 – 4

cropped-IKON.jpg

DR3’s facebookside indeholder mange forskellige kommentarer fra hele landet under udlæggelsen af hvert afsnit, dette vil jeg anbefale at man gå ind og læser. Desuden ligger der et interview omkring et af hotspot-emnerne fra programment; nemlig en prinsesse og hendes prins’ aldersforskel på 20 år – linket er her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FASHION // Festkjoler fra Oh Polly