9 julegaver til hende - for UNDER 200kr

FASHION // Festkjoler fra Oh Polly

fashion-festkjoler-oh-polly

For nylig faldt jeg over Oh Polly og WOW hvor har de en masse fantastiske two-piece sæt og kjoler!! Stilen er meget afslørende og nok lidt mere hud-visende end de fleste er vante til, men hold nu op hvor er det nogle flotte outfits. Jeg har udvalgt et par kjoler, der ville være oplagt til en julefrokost eller til nytårs aften – et udvalg der i min mening passer til dem der gerne vi se godt ud, men samtidig have det sjovt og slå sig løs i sit outfit.

cropped-IKON.jpg

Walk The Shine Embellished Mini Dress in Nude and Gold | £38 = 331,51kr

Denne kjole er bestemt noget ud over det sædvanlige! Lavet i et helt specielt stof med påsyede perler for et helt specielt look. Kæmpe wow-effekt, og desuden synes jeg den har lidt Beyonce Met Galla 2016-vibes. På billedet øverst kan man godt fornemme at kjolen er meget kort, hvis man vil have lidt mere længde ville jeg anbefale at bestille en size 8 hvis man normalt ville bestille en size 6. Dog vil kjolen så ikke være helt så kropsnær.

becky

cropped-IKON.jpg

Neck On The Shine Velvet Embellished Mini Dress | £38 = 331,51kr

Denne kjole er også helt fantastisk flot med gyldne nitter og cut-out skuldre. Stoffet er af blødt velour og kjolen er kropsnær og i kort længde. American Dreams har den samme kjole, bare med nitter i sølv, til 439kr.

cropped-IKON.jpg

Such a Stud Long Sleeve Mini Dress | £27 = 235,55kr

En smuk sort kjole fyldt med sølvnitter og lange ærmer. På Oh Polly kan man også få den i en velour-udgave eller i normalt stof i hvid. American Dreams har den samme model til 439kr – der findes den i sort, hvid og rød.

cropped-IKON.jpg

Slit Pretty Two Piece Set in Black | £28 = 244,27kr

Denne kjole er den mest simple af de udvalgte – men så elegant! Personligt ville jeg nok sætte slidsen ud på siden for mere anti-tøjkrise-sikkerhed. Denne kjole fås også i farven “Stone” på Oh Polly.

cropped-IKON.jpg

It’s Lit Embellished Dress in Nude and Gold | £37 = 322,79kr

Denne kjole er lige nu udsolgt, men jeg synes den skulle med alligevel – se lige hvor den skinner i guld! Den har en lav ryg samt lidt afslørende udskæring, dog går den til knæerne og bliver i hvert fald ikke for kort. WOW.

cropped-IKON.jpg

Note: Siden har en fragt til DK på kun £5,99 = 52,25kr, selvom det er en forholdsvis lav fragt så er det altid godt at regne med i prisen. Mærket er desuden engelsk og ikke amerikansk, så man slipper for at kunne blive taget i tolden.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 julegaver til hende - for UNDER 200kr