9 TV-serier du bare SKAL se

FASHION // Bralettes

FASHION Bralettes

Velkommen til mkay’s FASHION indlæg! I dette indlæg er der fokus på braletten og de fordele samt ulemper der følger med. Før vi går igang med pros/cons-listen får i præsenteret de smukke bralettes fra billedet ovenover! De er fundet på henholdsvis Nelly.com og Dope.dk, mange af de samme styles og mærker kan også findes på NA-KD.com.

cropped-IKON.jpg

Rød bralette // Hunkemöller Trend Patchwork Bralette 239kr
Øverst til venstre ses en bordeaux bralette med et flot crochet-mønster på de trekantede skåle. Braletten har et delt bånd under skålene samt en flot ryg med stropper i overkrydsende mønster.

cropped-IKON.jpg

Sort bralette // NLY Lingerie Baby Got Back Bra 149kr
Øverst til højre ses en sort bralette med blonder over stoffet og bølger i kanten. Braletten har trekantede skåle og et trekantet rygstykke med et dobbelt sæt af stropper i siden og halter-like samling i nakken.

cropped-IKON.jpg
Hvid bralette // Erbs Angel Bra 175kr
Nederst til højre ses en hvid blonde bralette i delikat halv-gennemsigtigt stof. Braletten har en bølget kant med lidt fryns samt bred lukning i ryggen.

cropped-IKON.jpg
Sort see-through bralette // Erbs Erika Bra 299kr
Nederst til venstre ses en sort gennemsigtig bralette med blonder under skålene, og over skålene er to-delte stropper.

cropped-IKON.jpg

Så kommer vi til pros and cons listen! Selvom det er på mode med sådan nogle fancy bh’er, så er det ikke altid lige praktisk når der for eksempel ikke er foer i ens bh.

PROS
1. Udseendet! – Braletten i udgaver som vist i dette indlæg, er nogle smukke bh’er. Om det er for at du selv føler dig lidt ekstra lækker, eller gerne vil se godt ud for fyren så får man bare det ekstra med en flot blonde-bralette.

2. Frihed! – Man slipper for den traditionelle bh’s underwire, store vatterede skåle og stramme lukninger.

3. Komfort – som hænger sammen med friheden, en bralette er altså bare lidt mere behagelig end en almindelig bh.

CONS
1. Intet for – kulde og en bralette er ikke altid lige den bedste kombination, jeg siger det bare (stive nipples!!). Undskyld, men det er altså sandt.

2. Støtte – til de lidt større skåle er der ikke meget støtte at hente i en bralette. Man skal ikke ud på en længere løbetur i sådan en type bh!

3. Form – naturlige former skal der jo være plads til, men når man tager en skuldertaske på eller læner sig op af noget, så forvænges de smukke former jo en smule!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 TV-serier du bare SKAL se