LIFE // LALALAB.

MAKE-UP // Øjenbryn – Benefit Ka-BROW!

makeup-benefit-kabrow

Dette indlæg handler om noget som vi alle har, øjenbryn! Øjenbryn har en stor indflydelse på ens ansigts form, og hvis man ligger make-up har de en endnu større indflydelse på det endelige look – bare vent og se. Dog er det ikke alle der er født med fantastiske buskede og “on fleek” bryn, men heldigvis er der hjælp at hente. Mit yndlings produkt til at tegne bryn op med er gel-produktet Benefit Ka-Brow. Der findes et hav af produkter og tips til udfyldning og pleje af bryn, men her i første omgang kigger vi på det mest basale: hvad bryn gør ved ens ansigt + brynets form.

cropped-IKON.jpg

Lad os starte med formen! Som der ses på billedet herunder har jeg tegnet 3 streger – disse er guidelines for brynets form. Hvis man holder en blyant eller lignende op til siden af næsen kan linjerne nemt findes når man sidder foran et spejl og kigger ligefrem.

brow-shape

Rød: Omkring hvor brynet cirka skal starte, dette måles fra siden af næseboret på samme side, lodret linje.

Blå: Hvor brynet skal have sit højeste punkt, dette måles fra siden af næseboret og i en linje midt igennem øjenæblet hen over pupillen når man kigger ligefrem.

Gul: Hvor brynet cirka skal slutte, dette måles fra siden af næseboret og til det yderste punkt af øjet. I min mening markerer dette hvor brynet maks bør gå til, det kan også være kortere – men ikke længere.

cropped-IKON.jpg

Nu kommer vi til den sjove del (eller, den del hvor jeg ser sjov ud). Herunder ses to billeder hvor jeg har nøjagtig den samme make-up på, med den forskel at jeg har tegnet brynene op på billedet til højre.

  no-browsbrows

Produktet jeg har brugt er som sagt Benefit Ka-Brow LINK. Det kan købes i Sephora til 220kr (fysisk i butikken) eller på Asos til 185kr. Benefit Ka-Brow består af en gel og en lille pensel som skrues af låget. Produktet tørrer ind til en pudder-lignende konsistens og holder hele dagen med 1 tyndt lag, dog mister man farve efter en god nats søvn, dog med et tykkere eller flere lag holder brynene i op til flere dage.

Arodukter til optegning findes i form af blyant, pudder, gel og i flydende form – lidt ligesom en flydend eyeliner – Man kan også vælge at få farvet sine bryn permanent.

cropped-IKON.jpg

Bryn er bestemt ikke det nemmeste “bare lige” at tegne op, jeg har øvet mig siden 9. klasse hvor jeg plukkede mine bryn lidt (meget) for tynde, det kan være i får lov til at se dem i et andet indlæg. For de godt 4-5 år siden hvor jeg gik i 9. var min opfattelse af, hvordan jeg havde det godt med at mine bryn så ud, en helt anden end den er i dag, og min opfattelse i dag er sikkert forskellig fra mange andres – det vigtigste er at man selv har det godt med sit udseende! Og at ens bryn er on fleek, jo…

Bryn betyder også mere eller mindre for forskellige folk, man kan nok regne ud at de er ret vigtige for mig efter dette indlæg – og der kommer helt sikkert flere indlæg af slagsen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LIFE // LALALAB.